Despre noi

CS Fan Sport Baia Mare

Orice poveste are un început...

          Povestea Fan Sport a început în vara anului 2006 pornind din fata sãlii de sport din Tãutii Mãgherãus. Mai multi colegi de serviciu, care l-a rândul lor au cooptat vecini si prieteni au încins sãptãmânal câte o “miutã” pentru a alunga plictiseala, dar si pentru a avea parte de miscare.

          Începutul a fost timid, ca în orice nouã relatie, dar cum întotdeauna este mai important ce se întâmplã în afara terenului, grupul Fan Sport s-a “sudat” la repriza a III-a.

          Prietenia a evoluat si în ianuarie 2009 s-a decis formarea unui grup organizat, înregistrat cu statut juridic. Clubul sportiv Fan Sport Baia Mare a vãzut lumina zilei în luna februarie 2009 condus de presedintele Stefan Reznek si vice-presedintii Nelu Hotea-Florian si Remus Mitre, care conduc destinele clubului si în prezent, chiar dacã unul dintre vice-presedinti nu mai face parte din lot.

          Pe parcursul anilor Fan Sport s-a reunit la antrenamente sãptãmânale, dar si la diverse competitii interne si internationale de fotbal old-boys. Chiar dacã pe terenul de joc mai apar orgolii, caracterul si prietenia membrilor clubului a primat întotdeauna, clubul ajungând sã organizeze în anul 2020, editia a XI-a a cupei Fan Sport, un eveniment devenit traditie. Editia a X-a a fost sãrbãtoritã asa cum îi stã bine unei editii jubiliare, prin lansarea imnului propriu.

          Fan Sport nu înseamnã doar fotbal, înseamnã si prietenie, dãruire, familie si activitãti caritabile. În al X-lea an de existentã s-a organizat cel mai amplu eveniment caritabil, “Dãruind vei dobândi” implicând peste 3.000 de persoane, o încununare a altor actiuni sociale anuale de o mai micã amploare.

          Fan Sport se antreneazã si în afara terenului de fotbal prin evenimente anuale de familie, în încercarea de a insufla urmasilor pasiunea pentru sport, prietenie si caritate.

          Prin activitãtile sale Fan Sport nu-si doreste altceva decât sã promoveze sportul de masã old-boys precum si actiunile social-umanitare.

          Dupã cum se vede, în acest club prietenia primeazã si fiind o organizatie old-boys am avut ocazia sã serbãm în familie membrii care practicã acest sport de sase decenii, de o jumãtate de secol sau multi care se apropie de o jumãtate de veac.

Si cum timpul nu e important, dar este pretios, povestea Fan Sport continuã...